Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!

Η πορεία μας

Σεπτέμβριος 2020

Ίδρυση Εταιρείας

Έχοντας ήδη συνδημιουργήσει από το 2003 μια εταιρεία με επιτυχημένη παρουσία στον χώρο των ιατρικών και ειδικότερα στην εξυπηρέτηση ιδιωτικών ιατρείων και φυσικοθεραπευτηρίων ο Γιώργος Αδαμόπουλος απόφασίζει να αποχωρήσει από αυτήν και ιδρύει την Medathlon.

Σεπτέμβριος 2020

Οκτώβριος 2020

Δημιουργούμε το eshop μας

Το medathlon.gr ..βγαίνει στον αέρα !

Δεκέμβριος 2020

Ξεκινάμε στην Φυσική Αποκατάσταση και τα Αθληιατρικά

Η εταιρεία ξεκινά να λειτουργεί ενεργά και αυτόνομα. Ξεκινά η πρόωθηση των καταλόγων μας σε Φυσικοθεραπευτές, Φυσιάτρους, Κέντρα Αποκατάστασης αλλά και Ορθοπεδικά ιατρεία. Παράλληλα ξεκινούν οι πρώτες συνεργασίες με αθλητικές ομάδες.

Δεκέμβριος 2020

Μάρτιος 2021

Λαμβάνουμε τις πρώτες μας Πιστοποιήσεις

Λαμβάνουμε το απαραίτητο Πιστοποιητικό ΔΥ8δ/1348/2004 περί Συμμόρφωσης με τις Ορθές Πρακτικές Διακίνησης Ιατροτεχνολογικών Προϊόντων. Παράλληλα, με την βοήθεια εξειδικευμένων συμβούλων ξεκινάμε την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2015 και λαμβάνουμε το αντίστοιχο Πιστοποιητικό.

Μάϊος 2021

Γινόμαστε επίσημος διανομέας της Mueller στην Ελληνική αγορά

Μία ηγετική εταιρεία στον χώρο αναγνωρίζει το πλάνο και η δυναμική της Medathlon. Δεν είναι άλλη από την κορυφαία εταιρεία στα Αθληιατρικά Mueller Sports Medicine με την οποία και συνάπτουμε συμφωνία σαν επίσημος διανομέας των προιόντων της για την Ελληνική αγορά.

Μάϊος 2021

Απρίλιος 2021

Μεταφερόμαστε σε νέες Εγκαταστάσεις

Μεταφερόμαστε στην οδό Ψαρρών 4 στο Ίλιον , σε πλήρως ανακαινισμένο χώρο 310τμ που στεγάζει τα γραφεία, την αποθήκη και χώρο λιανικής και δειγματισμού προιόντων.

Μαίος 2021

Γινόμαστε ο Αποκλειστικός Διανομέας της Pure2improve στην Ελλάδα

Η Medathlon γίνεται Αποκλειστικός επίσημος διανομέας του δυναμικού και ανερχόμενου brand προιόντων Fitness Pure2improve

Μαίος 2021

Νοέμβριος 2021

Ξεκινάμε νεες σημαντικές συνεργασίες

Η Medathlon γίνεται επίσημος διανομέας των BenchkTmax Tape, Carepump. Επίσης ξεκινάμε την απευθείας εισαγωγή απο την Sveltus.

Φεβρουάριος 2022

Λαμβάνουμε νέα Πιστοποίηση

Λαμβάνουμε το Πιστοποιητικό ISO 22301:2019 για την εφαρμογή Πολιτικής Επιχειρησιακής Συνέχειας που διασφαλίζει την δυνατότητα να εξυπηρετούμε τους πελάτες μας ανεξάρτητα απο έκτακτες και δύσκολες συνθήκες.

Φεβρουάριος 2022

Απρίλιος 2022

Γινόμαστε Αποκλειστικός διανομέας της OXD στην Ελλάδα

Μια μακροχρόνια σχέση γίνεται ..γάμος ! Η Medathlon αναλαμβάνει την Αποκλειστική Διανομή στην Ελληνική αγορά των εξαιρετικών προιόντων Φυσικοθεραπείας της OXD και προιόντων Αισθητικής και SPA UMAN !

Ιούνιος 2022

Γινόμαστε Επίσημος διανομέας της GYMNA στην Ελλάδα

Μιά παραδοσιακή δύναμη στον εξοπλισμό Φυσικοθεραπείας η Gymna ανοίγει το δίκτυο διανομέων της στην Ελλάδα. Η Medathlon είναι μέσα στις 3 εταιρείες που επιλέγονται ως νέοι διανομείς.

Ιούνιος 2022

Ιούνιος 2022

Γινόμαστε μέλος του GR.EC.A

Η Medathlon γίνεται μέλος του GR.EC.A και το medathlon.gr λαμβάνει το σημα αξιοπιστίας του GR.EC.A !

Φεβρουάριος 2023

Γινόμαστε Αποκλειστικός διανομέας της Mueller στην Ελληνική αγορά

Μέσω της ανάπτυξη μίας σχέσης εμπιστοσύνης σε συνδυασμό με τα σταθερά ανοδικά αποτελέσματα μας, αποκτούμε τον αποκλειστικό έλεγχο του κορυφαίου αυτού brand στην Ελληνική αγορά.

Φεβρουάριος 2023

Σεπτέμβριος 2023

Δημιουργούμε το τμήμα Ιατρικών

Δημιουργούμε καταλόγους για Ιατρεία κάθε ειδικότητας. Το Τμήμα Πωλήσεων Ιατρείων και Κλινικών στελεχώνεται με 2 νέα άτομα. Η ομάδα μας μεγαλώνει..

Οκτώβριος 2023

Δημιουργούμε την Περιοχή Πελατών (b2b Clients Area)

Ολοι οι πελάτες μας αποκτούν 24/7 πρόσβαση σε μια προσωποποιημένη περιοχή οπου μπορουν να παραγγείλουν, να ενημερωθούν, να κατεβάσουν τα παραστατικά τους κ.α..  Μάθετε περισσότερα εδώ!

Οκτώβριος 2023

Ιανουάριος 2024

Παρουσιάζουμε το Medathlon Smart!

Παρουσιάζουμε το Medathlon Smart, έναν απλό και ρηξικέλευθο τρόπο που απευθύνεται σε όλους τους λειτουργούς υγείας χαρίζοντας τους εξαιρετικές τιμές, σταθερότητα και ευκολία αλλάζοντας τον τρόπο που κάνουν τις προμήθειες τους!

Απρίλιος 2024

Εισερχόμαστε στην αγορά των Συσκευών Φυσικοθεραπείας

Εισάγουμε στην γκάμα μας και Συσκευές Φυσικοθεραπείας ! Μεσω απευθείας συνεργασία με αξιόπιστους κατασκευαστές και με την υποστήριξη τους μέσω δικού μας τεχνικού τμήματος πλέον μπορουμε να υποστηρίζουμε Φυσικοθεραπευτήρια και Κέντρα Αποκατάστασης και σε αυτον τον τομέα. Πλέον το medathlon.gr γίνεται ένα one-stop shop στον τομέα της Φυσικοθεραπείας και της Φυσικής Αποκατάστασης!

Απρίλιος 2024

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σου! (Οροι Χρήσης /Εκπτώσεις-Προσφορές)
  • Αυθημερόν παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις
2107000207