Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες μεγαλύτερες από 39 ευρώ! Μάθετε περισσότερα

 

Καλάθι0
Το καλάθι σας είναι άδειο!
Image

Πιστοποίηση ΔΥ8δ/1348/2004

Πιστοποιεί οτι η εταιρεία μας τηρεί τις προβλεπόμενες απο τον νόμο αρχές και κατευθυντήριες γραμμές ορθής πρακτικής στην διανομή ιατροτεχνολογικών προϊόντων σύμφωνα με τις απαιτήσεις της Υπουργικής Απόφασης ΔΥ8δ/Γ.Π. Oικ/1348.
Image
Image

ISO 9001:2015

Το ISO 9001 είναι ένα διεθνές πρότυπο για τη διαχείριση της ποιότητας. Καταγράφει τον τρόπο με τον οποίο η επιχείρηση μπορεί να εφαρμόσει ένα σύστημα διαχείρισης της ποιότητας, με βασικό στόχο να ικανοποιήσει τις απαιτήσεις των πελατών της. Κάθε επιχείρηση/οργανισμός που εφαρμόζει ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας, καλείται να τεκμηριώνει εσωτερικές διαδικασίες, να διατηρεί κατάλληλα αρχεία και να λειτουργεί με συγκεκριμένους κανονισμούς που προάγουν την συνεχή βελτίωση της. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας την Πολιτική Ποιότητας της Medathlon. Το ISO 9001:2015 το οποίο εφαρμόζουμε αποτελεί την πιο σύγχρονη έκδοση του προτύπου.
Image
Image

ISO 22301:2019

Η επιχειρησιακή συνέχεια είναι η ικανότητα ενός οργανισμού να παρέχει προϊόντα ή/και υπηρεσίες σε αποδεκτά προκαθορισμένα (ή προσυμφωνημένα) επίπεδα ακόμα και μετά από ένα αναπάντεχο/μη επιθυμητό συμβάν (π.χ. πανδημία, σεισμό, πλημμύρα, παρατεταμένη διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος, κυβερνοεπίθεση, αστοχία βασικού προμηθευτή, έλλειψη οικονομικής ρευστότητας κ.λπ.).
Το σύστημα διαχείρισης της επιχειρησιακής συνέχειας περιλαμβάνει την οργάνωση και προετοιμασία μιας επιχείρησης προκειμένου αυτή να ανταπεξέλθει σε δυσμενή για τη λειτουργία της περιστατικά, τα οποία υπό άλλες συνθήκες θα εμπόδιζαν τον οργανισμό να πετύχει τους στόχους του (π.χ. ικανοποίηση πελατών, ασφάλεια προϊόντων κ.λπ.) και κατά περίπτωση θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην προσωρινή ή ακόμα και οριστική διακοπή της λειτουργίας μιας επιχείρησης. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα διαβάζοντας την Πολιτική Επιχειρησιακής Συνέχειας της Medathlon.

Image

Μέλος του GR.EC.A

Ο Ελληνικός Σύνδεσμος Ηλεκτρονικού Εμπορίου (GR.EC.A), εκπροσωπεί το σύνολο της αγοράς του Ηλεκτρονικού Εμπορίου & των υπηρεσιών αυτής, όπου αποτελείται από περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην χώρα μας. Έχει διαμορφώσει το κώδικα δεοντολογίας. Σήμερα, αριθμεί περισσότερα από 550 μέλη και αποτελεί επίσημο συνομιλητή της πολιτείας και έχει σχέσεις διαλόγου και με όλα τα θεσμικά όργανα και του φορείς που εφάπτονται άμεσα ή έμμεσα με τον κλάδο της Ηλεκτρονικής Επιχειρηματικότητας. Παράλληλα διατηρεί Ευρωπαϊκή παρουσία μέσω του Πανευρωπαϊκού Φορέα για το ηλεκτρονικό εμπόριο e-Commerce Europe, με τη συμμετοχή εκπροσώπων του.
Ο πρωταρχικός σκοπός του Συνδέσμου είναι η διαφύλαξη και προαγωγή των κοινών συμφερόντων των μελών του και γενικότερα του κλάδου του Ηλεκτρονικού Εμπορίου.
Τέλος, ο Σύνδεσμος θέλει να αναδείξει τις καλές πρακτικές και να ενισχύσει το αίσθημα εμπιστοσύνης των καταναλωτών προς το Ηλεκτρονικό Εμπόριο.

Image

Σύμβαση με φορέα Ανακύκλωσης

Όπως κάθε σύγχρονη εταιρεία, μεριμνούμε για την προστασία του περιβάλλοντος. Για τον λόγο αυτό είμαστε εγγεγραμμένοι στο μητρώο του Εθνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης (Ε.Ο.Α.Ν) και έχουμε συνάψει σύμβαση με εγκεκριμένο φορέα (Ανακύκλωση Συσκευών ΑΕ) αποδίδοντας το νόμιμο τέλος ανακύκλωσης για τα προιόντα Ιατρικού Εξοπλισμού που εισάγουμε.

Brands

  • 10% Έκπτωση σε φοιτητές Είσαι φοιτητής; Κέρδισε 10% έκπτωση αποστέλλοντας το πάσο σου μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σου! (Οροι Χρήσης /Εκπτώσεις-Προσφορές)
  • Αυθημερόν παραδόσεις Το χρειάζεσαι σήμερα;
    Επικοινώνησε μαζί μας να βρούμε μαζί την λύση!
  • Ευελικτη πολιτικη επιστροφων Άλλαξες γνώμη ή παράγγειλες κάτι λάθος;
    Μάθε τι μπορείς να κάνεις
2107000207